ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

Szeptember 10-én hazai környezetben fogadtuk ellenfeleinket, mégpedig az NB I. 3. fordulójának alkalmával. Az alábbi néhány soros beszámolóból kiderül, hogy milyen formában voltak egyesületünk tagjai a versenyhétvége első napján.

 

A nyitó összecsapás az Energofish Marosvásárhely ellenében egy magabiztos, 5-3 arányú győzelemmel ért véget. Ezután a Dunakanyar Forte ALC következett, ahol abszolút igazságosnak mondható 4-4 arányú döntetlen született. A mindig parázs hangulatú rangadón a Hírös ALSE Kecskemét gárdájával szemben meglepetésre nagy különbségű, 8-0 arányú diadalt arattunk. Az elveszett labdát nem ismerő Testvériség SE II. csapatával szoros meccsen 4-4 arányban osztoztunk a pontokon. A rendkívül taktikusan játszó Mundial ’93 FC SE nagy csatára késztetett bennünket, de 5-3 arányban csak sikerült megszereznünk a győzelmet. A szombathelyi Vasi GE együttese ezúttal nem bírt el velünk, értékes 4-4 arányú döntetlent szereztünk. A bajnoki címre pályázó DÖKE - Komló nem ismer kegyelmet, küzdelmes mérkőzésen 3-5 arányban felülmúlt bennünket. A magára találó Józsefvárosi SZE alakulata megérdemelt, 2-6 arányú csapást mért ránk, nem fejtettünk ki különösebb ellenállást. Utoljára a Testvériség SE I. bizonytalanságát észlelve sikerült szert tennünk egy újabb 4-4 arányú döntetlenre.

 

A tíz gárdát felvonultató pontvadászatban huszonhét fordulót követően az ALC KSE Szeged csapata 40 pontot gyűjtve 49,38%-os teljesítménnyel a negyedik pozíciót foglalja el a bajnoki táblázaton. Folytatás októberben!