ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

Szeptember utolsó hétvégén Erdélyben, nevezetesen Maros megyében találkoztak újra egymással az asztali - labdarúgás kedvelői a már hagyományosnak mondható Csíkfalva Kupa alkalmával. A tizennyolc résztvevőt Incze István versenyigazgató két kilencfős csoportra osztotta, amelyekből az első négy helyezett jutott tovább a nyolcfős főágra, hogy utána egy teljes körmérkőzés során eldöntse az érmek sorsát.

A dobogó legfelső fokára ifj. Farkas Gábor ( Vasi GE ) állhatott fel, akit Pákai György ( DÖKE - Komló ) és Plemic Stevan ( ALC KSE Szeged ) követett a sorban. Deme Gyula ( ALC KSE Szeged ) az ötödik pozícióban fejezte be a szereplését. A többi versenyző számára a vigaszág küzdelmei jelentették a folytatást, mégpedig két ötfős csoportban, keresztmérkőzéses helyosztókkal lezárva. A díjátadón Moldován Károly ( Energofish Marosvásárhely ), Dr. Havas Péter ( Energofish Marosvásárhely ) és Serák György ( Vasi GE ) végeredményt hirdettek.

Hálával és köszönettel tartozunk Varga Ervin főszervezőnek, aki lelkes családjával együtt nagyszerű vendéglátónak bizonyult: szállással, étellel, itallal kedveskedett barátai számára, majd közös nótázással tette még emlékezetesebbé a rendezvényt. Ha két szóban kellene írni, akkor csak ennyi állna itt: Erdély visszavár!

Részletesen a Versenyeredmények / Csíkfalva Kupa címszó alatt tájékozódjon.