ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

Október 29-én a Mecsekbe kirándultunk, a komlói gombfocizók voltak a házigazdák az NB I. 4. fordulójának alkalmával. Az alábbi néhány soros beszámolóból kiderül, hogy milyen formában voltak egyesületünk tagjai a versenyhétvége első napján.

A nyitó összecsapás az Energofish Marosvásárhely ellenében egy magabiztos, 5-3 arányú győzelemmel ért véget. Ezután a Dunakanyar Forte ALC következett, ahol abszolút igazságosnak mondható 4-4 arányú döntetlen született. A mindig parázs hangulatú alföldi rangadón a Hírös ALSE Kecskemét gárdájával szemben ezúttal sajnos 2-6 arányban vereséget szenvedtünk. A remekül hajrázó Testvériség SE II. csapata küzdelmes mérkőzésen szintén 2-6 arányban felülmúlt bennünket. A szezon végére feltámadó Mundial ’93 FC SE nagy csatában 3-5 arányban győzni tudott, az erőnk mellett az önbizalmunk is szemmel láthatóan megfogyatkozott. A szombathelyi Vasi GE együttese ezúttal sem bírt el velünk, értékes 4-4 arányú döntetlent szereztünk. A bajnok DÖKE - Komló nem ismer tréfát, hamar eldöntötte a 2-6 arányban záruló meccs sorsát. A Józsefvárosi SZE alakulata megsemmisítő, 0-8 arányú csapást mért ránk, nem fejtettünk ki különösebb ellenállást. Utoljára a Testvériség SE I. volt az ellenfél, ahol egy újabb 2-6 arányú vereséggel ért véget számunkra az idény.

 

A tíz gárdát felvonultató pontvadászatban harminchat fordulót követően az ALC KSE Szeged csapata 45 pontot gyűjtve 41,66%-os teljesítménnyel a nyolcadik helyen végzett a bajnoki táblázaton.

Részletesen a Versenyeredmények / NB I. 2022 címszó alatt tájékozódjon.