ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

November második hétvégén Budapesten, az Eiffel Bistro & Bar adott otthont a 2022. évi NB II. osztályú asztali - labdarúgó csapatbajnokság őszi fordulóinak. A sorsolás szerint a Maroslelei SE ellenében kezdtük meg szereplésünket. A nyitó mérkőzés mindig „háromesélyes” jellegű, ennek dacára egy magabiztos, 13-3 arányú győzelemmel indítottuk a versenynapot a nagy presztízsű megyei rangadón. Ezt követően a megerősített Újbuda Egyesület várt ránk, könnyed módon 12-4 arányú sikert értünk el. Rögtön utána a szintén jó erőkből álló Mundial ’93 FC SE II. egyesületével találkoztunk, egyenletesen jó teljesítményt bemutatva imponáló, 14-2 arányú diadalt arattunk. A folytatásban az erdélyi Stick Breakers Csíkszereda együttese nézett velünk farkasszemet és mért ránk egy váratlan, de annál jobban fájó 7-9 arányú vereséget. Kezdtünk picit elfáradni a szombati nap végére, de azért még a Vasi GE II. fiaival szemben odatettük magunkat és minimális, 9-7 arányú győzelemmel múltuk felül riválisunkat.

Vasárnap reggel a sorsdöntő ütközetben a Komáromi KKSE alakulata ezúttal jobb volt nálunk, így 7-9 arányban kapituláltunk. A hibát azonnal megpróbáltuk kijavítani, a Soproni MAFC gárdája feletti 11-5 arányú győzelemnek nagyon tudtunk örülni. Zárásként a vártnál simább összecsapáson a DÖKE - Komló II. csapatát 14-2 arányban győztük le, azaz sikerült feljutnunk a jövő évi NB I. -be!

 

A kilenc gárdát felvonultató pontvadászatban tizenhat fordulót követően az ALC KSE Szeged II. csapata 42 pontot gyűjtve 87,50%-os teljesítménnyel második helyen végzett a bajnoki táblázaton. Szép volt, fiúk!

Részletesen a Versenyeredmények / NB II. 2022 címszó alatt tájékozódjon.